99% van onze klanten bevelen ons aan

De laagste prijs

Wij bepalen de prijs aan de hand van het aantal vierkante meter van de ruimte waarvoor we een ontwerp moeten maken. We kunnen je dus onmiddellijk laten weten wat jouw ontwerp gaat kosten.
Wij vinden dit heel logisch. Het maken van een ontwerp voor een kleine ruimte kost nu eenmaal minder tijd dat een grote ruimte. Toch doet niemand het zo.
Deze houding is tekenend voor onze samenwerking; alles is glashelder en duidelijk. Je zult nooit voor onverwachte ‘verrassingen’ komen te staan.

Grote en kleine opdrachten

Wij doen zaken met multinationals, maar evengoed met kleine bedrijven en particulieren. Een klant is voor ons een klant.

Je hebt al een kant en klaar ontwerp vanaf € 139

Het voordeligste ontwerpbureau van Nederland

Hoe het kan dat wij het voordeligste ontwerpbureau zijn?
Het antwoord is simpel: we doen alles digitaal. Daarvoor hebben we alleen computers nodig. Een bijkomend voordeel is dat we niet gebonden zijn aan een vaste plek. Onze designers - inmiddels een stuk of 100 - kunnen wonen en werken waar ze willen, en dat doen ze dan ook. Dit scheelt ons qua kosten een enorm kantoorpand en een hele stoet aan leaseauto's. En dus kunnen we tot wel 75% goedkoper werken dan traditionele ontwerpbureaus.

Het is ook een leuke manier van werken, want zeg nou zelf; wie zou er niet op een zelfgekozen plek willen wonen en werken.

Voordelig en snel

Op het moment dat je stap 1 van het ontwerpproces doorlopen hebt brengen we jouw opdracht onder bij de meest geschikte designer uit ons bestand. Binnen 12 dagen is jouw opdracht voltooid. Voordelig en snel gaan bij ons uitstekend samen.

Hoe zit het met onze kwaliteit?

Daarover kunnen we heel duidelijk zijn. Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde designers die hun sporen hebben verdiend. Over de kwaliteit hoef je je dus nooit zorgen te maken.

De beste prijs, snelheid en kwaliteit: dat is onze belofte aan jouw.

Kies je interieurstijl

Stuur je plattegrond in

Ontvang je ontwerp