99% van onze klanten bevelen ons aan

Een 3D animatie geeft een kijkje in je toekomstige interieur

Het neusje van de zalm op het gebied van het presenteren van een nieuw ontwerp voor jouw ruimte is een 3D-animatie. Dat is een korte video die jouw ontwerp van alle kanten laat zien. Je ziet jouw ruimte met meubels en accessoires in de door jouw gekozen interieur stijl. En alles is nauwkeurig ontworpen op maat voor u, zoals de kleuren en materialen. Eventueel kan jouw 3D-animatie ook nog een lichtplan bevatten zodat je precies kunt zien hoe het licht van de lampen op de meubels en accessoires valt. De voor jou op maat gemaakte 3D-animatie is een bijna levensechte reis door jouw toekomstige interieur. Je kunt als het ware al door jouw ontwerp lopen. Zo krijg je een optimale indruk van hoe het er uit gaat zien.

Een ontwerp op maat in 3 stappen

Aan de hand van een eenvoudig 3-stappenplan brengen we jouw wensen in kaart en maken een 3D-ontwerp op maat voor jouw woon- of werkruimte. We maken het ontwerp vanuit verschillende hoeken van de ruimte zodat je een hele goede indruk krijgt. Hoe kunnen we de voordeligste zijn? Dat is mogelijk omdat wij alles digitaal doen. We hebben geen pand nodig, geen lease-auto's, etc. Onze overhead is dus extreem laag. En aangezien we inmiddels met zo'n 100 ontwerpers werken scheelt ons dat een enorm gebouw en een hele stoet auto's. Onze ontwerpers werken gewoon waar ze willen. Wel zo leuk voor ze.

Een kant en klaar ontwerp vanaf €139

Voorbeeld

Wat klanten zeggen

Tevredenheidsgarantie

Je krijgt van ons een 100% tevredenheidsgarantie op al ons werk. Daarnaast krijgt je ook nog eens een laagsteprijsgarantie.

Laagsteprijsgarantie

Hier lees je meer over onze 100% tevredenheidsgarantie en onze laagsteprijsgarantie. Als je elders een vergelijkbaar ontwerp voor een lagere prijs kunt laten maken betalen wij je het verschil terug. Zo simpel is dat!

Een kant en klaar ontwerp vanaf €139