99% van onze klanten bevelen ons aan

Een interieur ontwerp in 3D

Met behulp van digitale 3D restyling voor jouw woon- of werkruimte geven we je een hele nauwkeurige en duidelijke indruk met een beperkt budget, van hoe je ruimte eruit kan gaan zien. Je ziet je eigen ruimte ingericht in de stijl die je gekozen hebt, met meubels en accessoires die bij elkaar passen. Desgewenst voorzien we je ruimte ook van een lichtplan zodat je kunt zien hoe lampen je interieur verlichten. Want materialen, kleuren en licht bepalen uiteindelijk de sfeer. En om het nog gemakkelijker voor je te maken krijg je 3D-impressies die vanuit verschillende hoeken zijn gemaakt. Duidelijker kan het niet. Je zou gelijk op de sofa neer willen ploffen of achter het bureau plaatsnemen. Aan de hand van de 3D-impressies kunnen wij meubels voor je uitzoeken, maar dat mag je uiteraard ook zelf doen. Je kunt er ook voor kiezen om meubelstukken die je al had weer terug laten komen in het nieuwe ontwerp. Alles kan

Een ontwerp op maat in 3 stappen

Aan de hand van een eenvoudig 3-stappenplan brengen we jouw wensen in kaart en maken een 3D-ontwerp op maat voor jouw woon- of werkruimte. We maken het ontwerp vanuit verschillende hoeken van de ruimte zodat je een hele goede indruk krijgt. Hoe kunnen we de voordeligste zijn? Dat is mogelijk omdat wij alles digitaal doen. We hebben geen pand nodig, geen lease-auto's, etc. Onze overhead is dus extreem laag. En aangezien we inmiddels met zo'n 100 ontwerpers werken scheelt ons dat een enorm gebouw en een hele stoet auto's. Onze ontwerpers werken gewoon waar ze willen. Wel zo leuk voor ze.

Een kant en klaar ontwerp vanaf €139

Voorbeeld

Wat klanten zeggen

Tevredenheidsgarantie

Je krijgt van ons een 100% tevredenheidsgarantie op al ons werk. Daarnaast krijgt je ook nog eens een laagsteprijsgarantie.

Laagsteprijsgarantie

Hier lees je meer over onze 100% tevredenheidsgarantie en onze laagsteprijsgarantie. Als je elders een vergelijkbaar ontwerp voor een lagere prijs kunt laten maken betalen wij je het verschil terug. Zo simpel is dat!

Een kant en klaar ontwerp vanaf €139