99% van onze klanten bevelen ons aan

Veelgestelde Vragen

Onze klantenservice staat altijd voor je klaar. We zullen je helpen waar we kunnen.

Start een chat-sessie met ons, of stuur ons een mailtjes. Je hebt altijd binnen 48 uur antwoord. Kijk ook even bij de vragen en antwoorden hieronder, misschien staat het antwoord op jouw vraag er wel bij. 

 

1. Kan ik mijn opdracht annuleren?

Als je de opdracht binnen 24 uur annuleert betaal je geen kosten. Daarna kan het zijn dat de designer al aan de slag is gegaan en er kosten zijn gemaakt.

2. Hoe ontvang ik mijn ontwerp?

Wij zijn een digitaal ontwerpbureau. Via een link in de e-mail ontvang je het ontwerp volledig digitaal. Mocht je niet tevreden zijn? Meld het ons dan zo snel mogelijk.

3. Hoe snel ontvang ik mijn ontwerp?

Wij streven ernaar om de ontwerpen zo snel mogelijk te leveren. Maar uiterlijk binnen 12 werkdagen. Mocht er om een bijzondere reden sprake zijn van een langere levertijd dan wordt dit altijd van te voren met je overlegd.

4. Kan het sneller dan 12 werkdagen?

Neem in dat geval direct contact op met onze klantenservice. Houd er rekening mee dat er in zo'n geval wel hogere tarieven gelden.

5. Kan ik mijn opdracht wijzigen?

Binnen 24 uur kan de opdracht kosteloos gewijzigd worden. Na 24 uur dat de opdracht is gegeven is de designer al begonnen aan de opdracht en zijn er vaak al kosten gemaakt.

6. Heb ik garantie op mijn bestelling?

Wij garanderen niet alleen dat je 100% tevreden bent, wij geven je daar bovenop ook nog eens een laagsteprijsgarantie. Volg de links om er meer over te lezen.

7. Heb je een klacht?

We hopen het natuurlijk niet. Maar mocht er toch iets niet naar wens zijn verlopen, laat ons dat dan weten op: info@stylingpoint.nl We zullen er alles aan doen om de problemen zo snel mogelijk en naar volle tevredenheid op te lossen. Je hebt bij ons immers een 100% tevredenheidsgarantie.

8. Hoe werkt Stylingpoint?

Onze werkwijze is even eenvoudig als doeltreffend. Je vult met slechts enkele handelingen ons online offerteformulier in en ontvangt een offerte. Het offerte formulier bestaat uit 3 stappen: Kies je interieur stijl, download je plattegrond en vervolgens ontvang je ontwerp. De offerte is vrijblijvend en je zit nog nergens aan vast. Pas als wij de betaling ontvangen hebben, gaan wij aan de slag voor je!

9. Waarom wij de goedkoopste zijn?

Onze offertes worden berekend op het aantal vierkante meters. Daarom is het voor ons van belang dat er bij de plattegronden de afmetingen bij staan. Heeft u een kleine kamer dan vinden wij dat u minder hoeft te betalen.

Tevredenheidsgarantie

Je krijgt van ons een 100% tevredenheidsgarantie op al ons werk. Daarnaast krijgt je ook nog eens een laagsteprijsgarantie.

Laagsteprijsgarantie

Hier lees je meer over onze 100% tevredenheidsgarantie en onze laagsteprijsgarantie. Als je elders een vergelijkbaar ontwerp voor een lagere prijs kunt laten maken betalen wij je het verschil terug. Zo simpel is dat!

Een kant en klaar ontwerp vanaf €139