99% van onze klanten bevelen ons aan

Materialen en kleuren bepalen de sfeer in uw interieur

Kleuren en materialen zijn allesbepalend voor je interieur. Ze geven uitdrukking aan een gevoel en scheppen een sfeer. Het maakt niet uit of je van een klassiek of modern interieur houdt, van weelderige vormen of van eenvoud; als de kleuren en materialen van de meubels en accessoires niet op elkaar zijn afgestemd wekt een interieur een gevoel van onrust op. Je voelt je er niet thuis. Als kleuren en materialen goed gekozen zijn en bij elkaar passen stralen ze rust en klasse uit. Je kunt je heerlijk ontspannen in een evenwichtige ingerichte woonkamer en geconcentreerd werken in een prettige zakelijke ruimte zonder storende elementen. En dat geldt niet alleen voor jou. Het zal niet onopgemerkt blijven bij je visite thuis of de zakelijke relaties die je in je werkruimte ontvangt. Goed beschouwd is het laten maken van een evenwichtig interieurontwerp een investering die zichzelf ruimschoots zal terugbetalen. Je brengt immers een groot gedeelte van je leven in je woonruimte door. Dat kan maar beter een aangename omgeving zijn waar je optimaal jezelf kunt zijn. En wat zullen je zakenrelaties zeggen over het kantoor wat precies past bij het bedrijf? Je scoort absoluut als je ze ontvangt in een stijlvolle zakelijke omgeving waar alles op elkaar afgestemd is.

Een ontwerp is gemaakt in 3 stappen

Aan de hand van een eenvoudig 3-stappenplan brengen we jouw wensen in kaart, en maken een 3D-ontwerp op maat voor jouw woon- of werkruimte. We maken het ontwerp vanuit verschillende hoeken van de ruimte zodat je een hele goede indruk krijgt. Hoe kunnen de voordeligste zijn? Dat is mogelijk omdat wij alles digitaal doen. We hebben geen pand nodig, geen lease-auto's, etc. Onze overhead is dus extreem laag. En aangezien we inmiddels met zo'n 100 ontwerpers werken scheelt ons dat een enorm gebouw en een hele stoet auto's. Onze ontwerpers werken gewoon waar ze willen. Wel zo leuk voor ze.

Een kant en klaar ontwerp vanaf €139

Voorbeelden van kleur en materiaal plannen

Wat klanten zeggen

Tevredenheidsgarantie

Je krijgt van ons een 100% tevredenheidsgarantie op al ons werk. Daarnaast krijgt je ook nog eens een laagsteprijsgarantie.

Laagsteprijsgarantie

Hier lees je meer over onze 100% tevredenheidsgarantie en onze laagsteprijsgarantie. Als je elders een vergelijkbaar ontwerp voor een lagere prijs kunt laten maken betalen wij je het verschil terug. Zo simpel is dat!

Een kant en klaar ontwerp vanaf €139