99% van onze klanten bevelen ons aan

Waarom een moodboard?

Een moodboard geeft op één paneel een overzicht van alle kleuren, materialen en patronen die voor jouw interieur uitgekozen zijn. Al die elementen komen ook nog eens in de juiste verhouding voor op het moodboard wat voor jou gemaakt is; de meest voorkomende kleuren en materialen in het ontwerp komen er dus het meeste op het moodboard voor. Zo kunt je sfeer als het ware al proeven. Een moodboard geeft niet alleen een visueel prikkelend overzicht en een prima indruk van de sfeer, het is vaak het begin van een interieurplan. Een handig hulpmiddel voor een ontwerper die zo de stemming en stijl voor een ontwerp probeert te vangen. Voor jou als klant is een moodboard uitermate nuttig als eerste stop op weg naar een plan voor een nieuw interieur. Ga een dagje shoppen met je moodboard en je weet zeker dat je thuiskomt met meubels en accessoires die precies bij elkaar passen. Zo gemakkelijk en dankbaar was shoppen nog nooit.

Een ontwerp op maat in 3 stappen

Aan de hand van een eenvoudig 3-stappenplan brengen we jouw wensen in kaart, en maken een 3D-ontwerp op maat voor jouw woon- of werkruimte. We maken het ontwerp vanuit verschillende hoeken van de ruimte zodat je een hele goede indruk krijgt. Hoe kunnen de voordeligste zijn? Dat is mogelijk omdat wij alles digitaal doen. We hebben geen pand nodig, geen lease-auto's, etc. Onze overhead is dus extreem laag. En aangezien we inmiddels met zo'n 100 ontwerpers werken scheelt ons dat een enorm gebouw en een hele stoet auto's. Onze ontwerpers werken gewoon waar ze willen. Wel zo leuk voor ze.

Een kant en klaar ontwerp vanaf €139

Voorbeelden

Wat klanten zeggen

Tevredenheidsgarantie

Je krijgt van ons een 100% tevredenheidsgarantie op al ons werk. Daarnaast krijgt je ook nog eens een laagsteprijsgarantie.

Laagsteprijsgarantie

Hier lees je meer over onze 100% tevredenheidsgarantie en onze laagsteprijsgarantie. Als je elders een vergelijkbaar ontwerp voor een lagere prijs kunt laten maken betalen wij je het verschil terug. Zo simpel is dat!

Een kant en klaar ontwerp vanaf €139