99% van onze klanten bevelen ons aan

Inrichtingsplan

De basis voor elk interieurplan is een goed doordachte indeling van alle functies in de ruimte. Wat gebeurd er in de ruimten, wie gebruiken de ruimte, wat hebben we nodig in deze ruimte. Met de antwoorden op deze vragen maken wij een inrichtingsplan die we presenteren in een plattegrond en een voorzet van de meubels.

Een ontwerp op maat in 3 stappen

Aan de hand van een eenvoudig 3-stappenplan brengen we jouw wensen in kaart, en maken een 3D-ontwerp op maat voor jouw woon- of werkruimte. We maken het ontwerp vanuit verschillende hoeken van de ruimte zodat je een hele goede indruk krijgt. Hoe kunnen de voordeligste zijn? Dat is mogelijk omdat wij alles digitaal doen. We hebben geen pand nodig, geen lease-auto's, etc. Onze overhead is dus extreem laag. En aangezien we inmiddels met zo'n 100 ontwerpers werken scheelt ons dat een enorm gebouw en een hele stoet auto's. Onze ontwerpers werken gewoon waar ze willen. Wel zo leuk voor ze.

Een kant en klaar ontwerp vanaf €139

Voorbeelden

Wat klanten zeggen

Tevredenheidsgarantie

Je krijgt van ons een 100% tevredenheidsgarantie op al ons werk. Daarnaast krijgt je ook nog eens een laagsteprijsgarantie.

Laagsteprijsgarantie

Hier lees je meer over onze 100% tevredenheidsgarantie en onze laagsteprijsgarantie. Als je elders een vergelijkbaar ontwerp voor een lagere prijs kunt laten maken betalen wij je het verschil terug. Zo simpel is dat!

Een kant en klaar ontwerp vanaf €139