99% van onze klanten bevelen ons aan

Het spel van licht en donker

Behalve kleur, vorm en materiaalgebruik is er nog een magisch begrip dat van invloed is op een interieur: licht. Hoe fraai je inrichting ook is; als de verlichting daar niet op is afgestemd laat het eindresultaat nog steeds veel te wensen over. Stel je maar eens voor dat je thuis een lamp ophangt uit een fabriek.... erg sfeervol zal je woonkamer er niet van worden. Licht en verlichting, je kunt het niet aanraken, maar het is o zo belangrijk. Licht is veel meer dan de finishing touch, het is een sfeerbepalend element. Vraag het maar aan Rembrandt.

Een ontwerp op maat in 3 stappen

Aan de hand van een eenvoudig 3-stappenplan brengen we jouw wensen in kaart, en maken een 3D-ontwerp op maat voor jouw woon- of werkruimte. We maken het ontwerp vanuit verschillende hoeken van de ruimte zodat je een hele goede indruk krijgt. Hoe kunnen de voordeligste zijn? Dat is mogelijk omdat wij alles digitaal doen. We hebben geen pand nodig, geen lease-auto's, etc. Onze overhead is dus extreem laag. En aangezien we inmiddels met zo'n 100 ontwerpers werken scheelt ons dat een enorm gebouw en een hele stoet auto's. Onze ontwerpers werken gewoon waar ze willen. Wel zo leuk voor ze.

Een kant en klaar ontwerp vanaf €139

Voorbeelden van een verlichtingsplan

Wat klanten zeggen

Tevredenheidsgarantie

Je krijgt van ons een 100% tevredenheidsgarantie op al ons werk. Daarnaast krijgt je ook nog eens een laagsteprijsgarantie.

Laagsteprijsgarantie

Hier lees je meer over onze 100% tevredenheidsgarantie en onze laagsteprijsgarantie. Als je elders een vergelijkbaar ontwerp voor een lagere prijs kunt laten maken betalen wij je het verschil terug. Zo simpel is dat!

Een kant en klaar ontwerp vanaf €139