99% van onze klanten bevelen ons aan

Jouw droomhuis of professionele kantoor in 3 stappen

Door middel van een eenvoudig 3-stappenplan brengen we jouw wensen in kaart, creëren we een 3D-ontwerp, lichtplan, kleur en materiaalplan of een meubelplan van jouw woon- of werkruimte en richten die aan de hand van o.a. ontwerp elementen en kleurenschema’s in. De keuze is aan jou!

Kies je interieurstijl

Aan de hand van een prikkelende collage van beelden en begeleidende teksten kies je de gewenste stijl. Gewoon, thuis achter jouw computer.

Stuur je plattegrond in

Je stuurt ons eenvoudigweg een bestaande plattegrond van de ruimte waarvoor je een ontwerp wilt hebben of maakt er een schets van. Vergeet de maten niet. Op basis daarvan ontvang je per ommegaande een offerte van ons. Na je akkoord begint een in jouw stijl gespecialiseerde designer aan het maken van een ontwerp voor jou.

Ontvang je ontwerp

En dan stellen we je nog een laatste vraag: in welke vorm wil je het voor jou maat gemaakt ontwerp ontvangen? Een sfeerbord, een lichtplan of een meubelplan in 3D; het woord is aan jou.

Een kant en klaar ontwerp vanaf €139

Kan mijn ontwerp snel geleverd worden?

Absoluut! Wat dacht je van 12 werkdagen! En dan rekenen we vanaf het allereerste begin tot aan het ontvangst van jouw ontwerp. Dat doet niemand ons na.

Een nieuwe inrichting

Hoe voel je je in jouw woon- of werkruimte? Woon je lekker en op je gemak? Heeft je kantoor de juiste zakelijke uitstraling? Of ontbreekt er iets aan, maar weet je niet wat? Zou je het wel anders willen, maat weet je niet hoe? Om je de kans te geven jouw ruimte(s) te laten (her)inrichten door professionele designers hebben we dit concept opgezet. En zoals gezegd; je hebt al een professioneel ontwerp vanaf € 139. Iedereen heeft nu dus de kans om zijn woon- of werkruimte perfect in te laten richten.

Ook als je denkt dat het allemaal 'wel goed zit' kan de mening van een specialist heel verhelderend zijn. Het levert beslist nieuwe inzichten op.

Betaalbaar en doeltreffend

Ons concept is even eenvoudig en betaalbaar als doeltreffend en snel. Nadat we jouw wensen en voorkeuren hebben geïnventariseerd selecteren wij een designer die gespecialiseerd is in de door jou gewenste stijl. Of je project nu groot of klein is, moeilijk of gemakkelijk; wij pakken het aan. We zorgen er bovendien voor dat alle contacten gedurende het ontwerpproces soepel verlopen.

Een ontwerp binnen 12 dagen

Dat ontwerpproces neemt vanaf het begin tot het eind niet meer dan 12 werkdagen in beslag! Daarna kun je met jouw ontwerp op pad gaan om meubels en accessoires te kopen waar jij dat wilt. Wij werken alleen als ontwerper voor jou en hebben geen afspraken met bepaalde winkels, producenten of merken. En dat kan je een hoop geld schelen!

Het kiezen van meubels en accessoires wordt een stuk eenvoudiger met het voor jouw gemaakte ontwerp en kleurenschema bij de hand.

De voordelen voor jou

  • De keuze uit vele interieurstijlen: modern, landelijk, urban, industrieel, …
  • We ontwerpen de ruimte met meubels en accessoires in 3D en vanuit verschillende hoeken.
  • Snelle levering.
  • Vele grafische mogelijkheden. We kunnen bv. digitaal een muur tussen jouw woonkamer en keuken verwijderen om een grote open ruimte te visualiseren.

Recent werk

Hieronder vindt je foto's van de ruimtes die we recentelijk onder handen hebben genomen.

  • In dit moderne interieur is gebruik gemaakt van witte elementen, gecombineerd met hout geeft dit een huiselijk gevoel.

  • Zou jij ook een moderne woonkamer willen? Waarbij wit ineens niet saai is?

  • Deze landelijke slaapkamer is robuust , trendy en stoer.

  • Dit is een urban interieur stijl. Retro elementen worden in een nieuw jasje gestoken.Er zit zelfs een grapje in de kamer door de twee gele stoelen.

  • Deze landelijke woonkamer is is voorzien van oude tinten in combinatie met blauw.

  • Hoogglans witte keuken kenmerkt zich voor een modern interieur.

Een kant en klaar ontwerp vanaf €139