99% van onze klanten bevelen ons aan

Word ook een van onze tevreden klanten

Als je zou vragen wat onze doelgroep is, dan kunnen we alleen maar zeggen: iedereen. We krijgen namelijk opdrachten van de meest uiteenlopende klanten. Zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij maken ontwerpen voor jouw buurman die uitgekeken is op zijn huiskamer en de behandelruimte van jouw tandarts, maar richten ook een compleet kantoor in. Opvallend is ook dat we steeds meer opdrachten krijgen van klanten die de buitenkant van hun gebouw onder handen willen nemen. Je woont weliswaar binnen, en ook werken geschiedt meestal binnen, maar toch; die eerste indruk, die krijg je aan de buitenkant. Hieronder vindt je een greep uit ons klantenbestand.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9.2 Scherpe prijzen De hoogste kwaliteit

Onze klanten

 • Interieur stijl: Industrieel

  Heb jij een rauwe of gedurfde stijl? Zou je het liefst in een oud fabriekspand wonen en zie je graag constructiedetails in jouw interieur terug? Het kleurgebruik is zwart/ wit/ grijstinten in combinatie met kleuren.

 • Interieur stijl: Modern

  Een chique minimalistische stijl die veel liefhebbers kennen. Strakke vormen en heldere lijnen met hedendaagse materialen.

 • Interieur stijl: Luxueus

  Een extravagant interieur. Het interieur is vooral gericht op kwaliteit en duurzaamheid. De vormgeving is strak en heeft een exclusieve uitstraling met internationale allure. Dit zal de luxe in het interieur geven.

 • Interier stijl: Industrieel

  Heb jij een rauwe of gedurfde stijl? Zou je het liefst in een oud fabriekspand wonen en zie je graag constructiedetails in jouw interieur terug? Het kleurgebruik is zwart/wit / grijstinten in combinatie met kleuren zoals legergroen, bruin en okergeel.

 • Interieur stijl: Landelijk

  Het zijn natuurlijke kleuren van het landschap in combinatie met natuurlijke materialen zoals hout. Het brengt de rust en de sfeer van buiten terug in jouw interieur. Het wordt ook wel een rustieke interieur stijl genoemd.

 • Interieur stijl: Modern

  Een chique minimalistische stijl die veel liefhebbers kennen. Strakke vormen en heldere lijnen met hedendaagse materialen. Harde materialen worden gecombineerd met hout.

Een kant en klaar ontwerp vanaf €139