Werkwijze

Onze werkwijze is eenvoudig en doeltreffend. U beantwoordt het 10 stappen plan en vult deze zo nauwkeurig mogelijk in. Vervolgens ontvangt u van ons een moodboard of 3D ontwerpen. U betaald naar het aantal vierkante meters.

Doormiddel van deze effectieve manier van werken, weet de interieurarchitect precies wat uw wensen zijn. 

Wanneer u speciale wensen heeft, kunt u dit ook apart weergeven doormiddel van afbeeldingen of in de vorm van tekst.

Het mooie aan Stylingpoint is dat wij niet aangesloten zijn bij een meubel bedrijf of merk wat op deze manier de omzet wilt vergroten. Nee, wij zijn een onafhankelijk styling en ontwerp bureau. U kunt met de 3D ontwerpen naar elke woonwinkel die u wilt. Eenmaal is elk budget ook anders! Wat wij zeker weten is dat u tevreden bent met uw nieuw ingerichte ruimte! 

Kan het dan ook snel af zijn? Ja zeker! 

Stylingpoint zorgt ervoor dat u de tekeningen met 12 werkdagen ontvangt. De 3D tekeningen worden per e-mail aan u verzonden. Op deze manier kunt u de tekeningen downloaden en uitprinten en naar de winkel! Het is nog nooit mogelijk geweest om in zo’n korte en professionele manier ruimtes te laten stylen.

En de kwaliteit dan? Dat is iets waar wij niet met u over onderhandelen. De kwaliteit die wij leveren is gewaarborgd. Wij werken dan ook alleen maar samen met keurstylisten en architecten, voor minder doen wij het niet. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij steeds terugkerende klanten hebben, die hun huis/kantoor per ruimte laten stileren door Stylingpoint. U bent dus gewaarschuwd. 

Het invullen van het stappenplan zou wel eens het begin van een langdurige samenwerking kunnen zijn. Eventueel kunt u ook nog eens onze algemene voorwaarden lezen 

Hoe weten wij wat u wilt?

Wij weten doormiddel van de 10 stappenplan exact wat uw wensen zijn. Hoe kan dit? In deze 10 stappen wordt alles kort en bondig besproken in verschillende fases wat u wenst  en voorkeuren zijn. Het enige wat wij vragen is om de 10 vragen zo goed mogelijk in te vullen. Neem hier dan ook even de tijd voor.Het resultaat zal een perfect gestylde ruimte zijn.

Stylingpoint raad het dan ook aan om het stappenplan in te vullen in de ruimte die gestyled gaat worden. Zo beleeft u de ruimte en kunt u zo goed mogelijk verwoorden wat er in de ruimte mist.

Vervolgens komt onze creativiteit van de interieurstylisten en architecten van pas.


 

KLEUR

De kracht van Kleur wordt vaak onderschat in een interieur.  Bij de juiste keuze van kleur in uw woning of werkomgeving wordt een sfeer neergezet. Met kleur kan het verschil gemaakt worden door een exclusieve uitstraling te creëren of een net niet effect.

Kleuren kiezen die passen in uw interieur is niet altijd even makkelijk. Trends veranderen, smaken verschillen en bij elke ruimte passen andere kleuren. Experimenteren met verf en kleur tot je een geslaagde combinatie vindt, is zeker mogelijk, maar dan ben je al snel heel wat geld en tijd kwijt.

Vandaar dat wij een component in ons stappenplan hebben waarmee u eigen kleuren combinaties kunt maken. Wanneer u dit lastig vind zijn er meer dan 40 vastgestelde keuzes zodat u al snel een kleuren pallet heeft waarmee gemakkelijk te werken valt.

Vervolgens weten de stylisten en architecten van Stylingpoint op deze manier een juiste balans in uw interieur te creëren.