Waarom zijn wij uniek?


 

WAAROM ZIJN WIJ UNIEK?

Stylingpoint is een digitaal bureau voor interieur-en exterieurontwerp. Dat is uniek! Waarom? Ten eerste werken wij met veel verschillende interieurarchitecten zodat wij de perfecte match kunnen maken voor uw ontwerp. Wij zorgen ervoor dat de interieurarchitect die uw ruimte ontwerpt, de juiste partij voor uw ruimte is. Dit kunnen wij realiseren door onze jarenlange ervaring in dit vak met een groot netwerk aan stylisten en architecten.

Met uw 3D ontwerpen kunt naar iedere woonwinkel gaan die u zelf wenst. Ons interieuradvies is voor elk budget. Wij willen er dan ook voor zorgen dat het luxe gevoel voor iedereen toegankelijk is. Stylingpoint is niet aangesloten bij een commerciële instelling, en biedt u uitsluitend een zorgvuldig gekozen advies.Dit maakt ons onafhankelijk en uniek! Het maakt dus niet uit wat uw budget is. Of u nu het gehele meubilair wilt vernieuwen of er een paar jaren plan van wilt maken. Dit kan gerealiseerd worden op uw tijd en budget of eventueel met uw huidige meubilair.

 Onze interieurarchitecten maken voor elke woning een ontwerp op maat.

 • Diverse interieur stijlen, deze kunt u zelf aangeven in het stappen formulier; 
 • Wij houden rekening met uw wensen;
 • Wij bewerken geen foto’s, maar maken de ruimtes, meubels en indeling helemaal in 3d. Hierdoor kan op elke positie in de ruimte een camera neergezet worden;
 • Eindresultaat is niet afhankelijk van de kwaliteit van de gemaakte foto’s;
 • Snelle levering
 • Mogelijkheden om bijvoorbeeld een wand tussen de woonkamer en de keuken weg te halen en er een grote open ruimte van te maken. Hierdoor wordt uw woning nog aantrekkelijker voor potentiële kopers; 

VOORDELEN STYLINGPOINT

 • Interieur styling in ieder budget;
 • Wij zijn niet aangesloten bij een meubelmerk, maar een onafhankelijk ontwerp bureau;
 • Het grootste interieurstyling bureau van Nederland;
 • Wij bieden 100% tevredenheidsgarantie;
 • Wij bieden 100% laagste prijsgarantie;
 • De beste kwaliteit wordt gewaarborgd doormiddel van het perfecte match principe;
 • U betaald evenredig naar het vierkante meters;

 


DE DOELSTELLINGEN VAN STYLINGPOINT

DESKUNDIG , OP MAAT & BETAALBARE STYLING

Stylingpoint wilt zowel de particuliere als de zakelijke markt van hoogwaardige, op maat en professionele 3D gestylde ruimtes voorzien, ongeacht hoe groot/ klein of ingewikkeld een ruimte is.


WAAROM ZIJN HET GOEDKOOPSTE STYLINGBUREAU?

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen; Stylingpoint is niet alleen het goedkoopste ontwerp bureau, maar kan doormiddel van de diverse stylisten/ architectenbureaus / freelancers ook elke opdracht van styling aan. Al onze individuen bezitten genoeg capaciteit om de ruimte, uw ruimte te ontwerpen. Er is dus voor elke opdracht een gekwalificeerde stylist beschikbaar. Daarbij wordt er bij ons 7 dagen in de week, 24 uur per dag gewerkt. Onze stylisten zijn allemaal gedreven en hebben passie voor het vak, waardoor er geen 9 tot 5 mentaliteit heerst. Stylingpoint gaat voor vakkundig werk voor een zeer scherpe prijs.


 

 


EENVOUDIG, DOELGERICHT EN TOEGANKELIJK

Het stappenplan invullen gaat op een makkelijke en toegankelijke manier waardoor u het vanuit uw luie stoel kunt doen. Hierin zitten verschillende elementen verstopt zoals de orentatie fase, wensenlijst en wat niet uw voorkeuren zijn. Er zijn allerlei mogelijkheden om afbeeldingen up te loaden, want beeldmateriaal spreekt het meest.

De documenten van uw plattegrond kunt u in elk denkbaar formaat aanleveren. Het is al voldoende om op een klad blaadje een tekening te maken met de maten, ramen en deuren erbij. Zo makkelijk en toegankelijk is Stylingpoint.