Onze visie

Onze visie

DESKUNDIG , OP MAAT & BETAALBARE STYLING - STYLINGPOINT

Een prettige leef/werk omgeving gecombineerd met de gedachte dat iedereen een professionele en deskundige interieurstylist of architect kan betalen. Dit is de rode draad van Stylingpoint. Het klinkt simpel, maar juist in die eenvoud vinden wij vele dimensies.

Allereerst willen wij kennis vergaren over de opdrachtgever, dit gebeurt doormiddel van het online stappen plan. Dit is een unieke manier van werken. Vervolgens proberen wij te ontdekken wat de opdrachtgever haar of zijn wensen zijn. Objectief bepalen wat essentieel van belang is in een ruimte, hiervoor speelt de functie van de ruimte een grote rol.

Vervolgens wordt er een extra dimensie ingebracht die de opdrachtgever zal inspireren, verrassen of verbinden. Het optimaal laten functioneren van de ruimte, dat staat centraal bij Stylingpoint. Dit kunnen wij realiseren doordat, wij met honderden stylisten en architecten samenwerken om zo de optimale match te kunnen maken, hierdoor wordt het hoogst haalbare resultaat bereikt.

Iedere opdrachtgever heeft zo zijn eigen verhaal, wat zijn eigen ontwerp verdient! Wij verdiepen ons in de specifieke wensen, eisen en voorkeuren van de opdrachtgever. Onze ontwerpen zijn dan ook op maat gemaakt.

Dit concept maakt ons uniek: Er wordt een match gemaakt op basis van het project en vervolgens een op maat interieuradvies gemaakt. Hierdoor zal het hoogst haalbare resultaat bereikt worden.