Onderscheidend

WAAROM ZIJN WIJ ONDERSCHEIDEND?

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom wij uniek zijn. Wanneer u zich ergens thuis voelt, bevordert dit onze fysieke en mentale gezondheid. Bij een gebrek aan een thuisgevoel, loopt u meer risico op stress. Stress is weer een gevaar voor de fysieke en mentale gezondheid. U prettig voelen is dus van essentieel belang. Een comfortabel gevoel zorgt voor rust en stimuleert onze zintuigen. Dit verhoogt de productiviteit op het werk.

Grofweg kunt u stellen dat uw comfortabel voelen bestaat uit 4 ‘eigenschappen’: terugtrekken, controle, verbondenheid en identiteit. Als je deze 4 eigenschappen naar het interieur weet te vertalen, dan krijgt u het ‘warme gevoel’ dat wij thuis voelen noemen.

Wat betekent u comfortabel voelen? Het geeft gemak en u voelt zich er prettig.

Stylingpoint gaat verder dan het creëren van een open, comfortabele en flexibele werk en leef ruimte. Het kent vele verschijningsvormen en is zeker geen eenheidsworst. Wij spreken dan ook liever van innovatieve werk en leef vormen. Waarin de mens en de ondersteuning van zijn activiteiten centraal staan. Stylingpoint gaat voor een optimaal samenspel van de fysieke woon en werkruimte, digitale voorzieningen, kleuren, materialen en wensen.

Onze brede kennis en ervaring op het gebied van innovatieve werk en leef vormen zorgen ervoor dat er een ideale match ontstaat tussen de klant en het ontwerp. Dit allemaal voor de laagste prijsgarantie en 100% tevredenheidsgarantie.


 

VOORDELEN STYLINGPOINT

  • Interieur styling in ieder budget;
  • Wij zijn niet aangesloten bij een meubelmerk, maar een onafhankelijk ontwerp bureau;
  • Het grootste interieurstyling bureau van Nederland;
  • Wij bieden 100% tevredenheidsgarantie;
  • Wij bieden 100% laagste prijsgarantie;
  • De beste kwaliteit wordt gewaarborgd doormiddel van het perfecte match principe;
  • U betaald evenredig naar het vierkante meters;

 


DE DOELSTELLINGEN VAN STYLINGPOINT

DESKUNDIG , OP MAAT & BETAALBARE STYLING

Stylingpoint wilt zowel de particuliere als de zakelijke markt van hoogwaardige, op maat en professionele 3D gestylde ruimtes voorzien, ongeacht hoe groot/ klein of ingewikkeld een ruimte is.


WAAROM ZIJN HET GOEDKOOPSTE STYLINGBUREAU?

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen; Stylingpoint is niet alleen het goedkoopste ontwerp bureau, maar kan doormiddel van de diverse stylisten/ architectenbureaus / freelancers ook elke opdracht van styling aan. Al onze individuen bezitten genoeg capaciteit om de ruimte, uw ruimte te ontwerpen. Er is dus voor elke opdracht een gekwalificeerde stylist beschikbaar. Daarbij wordt er bij ons 7 dagen in de week, 24 uur per dag gewerkt. Onze stylisten zijn allemaal gedreven en hebben passie voor het vak, waardoor er geen 9 tot 5 mentaliteit heerst. Stylingpoint gaat voor vakkundig werk voor een zeer scherpe prijs.


 

 


EENVOUDIG, DOELGERICHT EN TOEGANKELIJK

Het stappenplan invullen gaat op een makkelijke en toegankelijke manier waardoor u het vanuit uw luie stoel kunt doen. Hierin zitten verschillende elementen verstopt zoals de orentatie fase, wensenlijst en wat niet uw voorkeuren zijn. Er zijn allerlei mogelijkheden om afbeeldingen up te loaden, want beeldmateriaal spreekt het meest.

De documenten van uw plattegrond kunt u in elk denkbaar formaat aanleveren. Het is al voldoende om op een klad blaadje een tekening te maken met de maten, ramen en deuren erbij. Zo makkelijk en toegankelijk is Stylingpoint.