Laagste prijsgarantie

Hoe kan het dat de door ons geleverde topkwaliteit, inclusief de bijbehorende 100% tevredenheidsgarantie, ook nog eens de voordeligste is? Is dit wel mogelijk? Ja, dit is mogelijk door combinatie van state-of-the-art technieken, een gestroomlijnde organisatie, een zeer lage overhead en veel ervaring zien wij de kans om goedkoper te werken dan anderen. Onze algemene kosten worden zo laag mogelijk geworden. Daarbij zetten wij de laatste digitale methodes in voor een optimale efficiëntie.

Onze interieurarchitecten en stylisten werken vanuit hun eigen werkomgeving waardoor wij geen overhead kosten hebben en dure kantoren.

Stylingpoint zorgt er dan ook voor dat u 100% tevreden bent. Behalve topkwaliteit krijgt u van ons ook een 100% tevredenheidsgarantie. Mocht er om wat voor reden dan ook iets niet naar wens zijn dan zorgen wij ervoor dat u in tweede instantie wel 100% tevreden bent. Ook al ligt de oorzaak in iets wat wij niet hadden kunnen voorzien; we lossen het voor u op. 100% is 100%.

Stylingpoint geeft haar klanten de laagste prijsgarantie, Geen kleine lettertjes, geen gedoe. 

 


Dit is dus alleen maar in uw voordeel. De voordeligste zijn is dus gewoon een kwestie van een goede organisatie en een betere kostenbeheersing. De voordelen van deze manier van werken zijn voor u. Wat wij niet uitgeven aan onkosten hoeven wij ook niet door te berekenen. Hierdoor is Stylingpoint voor iedereen toegankelijk.