Blog

Stylingpoint houdt onze stylisten, interieurarchitecten en onze klanten graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van interieur en exterieur. 

Material Xperience 2018

Material Xperience 2018

Dit jaar kan de bezoeker zich op maar liefst 6 onafhankelijke Materia-tentoonstellingen verheugen. De organisatie bouwt zes paviljoens op de beursvloer, waarin per sector bijzondere expositiestukken en -installaties worden gepresenteerd. En natuurlijk toont Materia op Material Xperience de 200 nieuwste materialen uit de Materia-collectie die zijn te zien, te voelen en te ervaren op de beurs.

Lees meer
De huiskamer groter laten lijken

De huiskamer groter laten lijken

Wist u dat als u de plinten in dezelfde kleur verft als de kleur van uw vloer, de kamer optisch groter lijkt?

Lees meer
Ga je op kamers wonen?

Ga je op kamers wonen?

Ga je op kamers wonen? Wij kunnen een interieurontwerp voor u maken waardoor de kamer zo praktisch en stijlvol mogelijk is ingedeeld.

Lees meer
Goede voornemens voor je interieur

Goede voornemens voor je interieur

Het is het einde van een jaar en dat betekent voor de meeste mensen: goede voornemens voor het nieuwe. Afvallen, stoppen met roken, minder werken, vaker op vakantie, meer tijd met de kinderen doorbrengen… Je kent het wel. Wat als je het dit jaar nou eens helemaal anders doet en goede voornemens opstelt voor je interieur? Dat is elke dag extra fijn thuiskomen!

Het perfecte begin van het nieuwe jaar? Een flinke opruimsessie bij je thuis. Of je nu graag een nieuwe look aan je woonkamer wil geven of gewoon meer ruimte in huis wil creëren, een goed plan is het halve werk. Voordat je op zoek gaat naar bergen inspiratie is het belangrijk eerst wat bergen te verzetten..

Lees meer
Badkamertrends 2018 - Luxe troef

Badkamertrends 2018 - Luxe troef

De hotelervaring bij je thuis -Wat betekent luxe voor jou? Is het een gouden randje … of tijd voor jezelf? Je volledig ontspannen of genieten zonder schuldgevoel? In 2018 vinden we luxe in kleine en grote dingen. Maar sowieso is de badkamer een plek waar we er ten volle van kunnen genieten. We bundelden alvast enkele opvallende nieuwkomers in badkamerland.


Lees meer
Woontrend Duurzaam & Gezond

Woontrend Duurzaam & Gezond

Wij doen er tegenwoordig alles aan om fit te zijn, goed te eten en zo lang mogelijk gezond en gelukkig te blijven. Tegelijkertijd is duurzaamheid het nieuwe mantra van onze levensstijl en zijn wij ons bewust van de kwetsbaarheid van onze aarde. Dus hoe doe je dat, zo duurzaam en gezond mogelijk leven én wonen?

 

Lees meer
Design District 2017

Design District 2017

7-8-9 juni van Nelle fabriek in Rotterdam

Lees meer
Trend 2017: Messing

Trend 2017: Messing

Een oude bekende komt weer helemaal tot leven in een nieuw jasje. 

 

Lees meer