100% Tevredenheidsgarantie

U leest het goed; wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie op al ons geleverde werk. Waarom doen wij dit en wat houdt deze tevredenheidsgarantie in?

100% KWALITEIT

Om te beginnen staan wij volledig achter ons werk. Dit is een basis en een fundament, zonder dat u erom hoeft te vragen zijn wij er druk mee bezig om de kwaliteit erg hoog te houden. Hoe wij dit doen? Elke ruimte die ontworpen wordt, is door een keurstylist of architect gemaakt en wordt door een tweede keurstylist of interieurarchitect gecontroleerd. Zo wordt uw ruimte en wensen niet door een specialist maar door 2 specialisten bekeken. Hierdoor zorgen wij ervoor dat de kwaliteit die wij leveren top is!

Wanneer wij een stylist of architect voor u selecteren gaat dit gepaard met kennis, professionaliteit en creativiteit. Er bestaan zoveel soorten, smaken en varianten van een interieur dat wij dan ook van mening zijn dat elke stylist zijn eigen expertise heeft. Wij zullen dan ook de stylist of architect selecteren die het beste past bij uw wensen. 

100% GARANTIE

Mocht er ondanks alle goede voorbereidingen en zorg toch iets niet helemaal naar wens zijn dan lossen wij dat uiteraard onmiddellijk voor u op. Wij zijn u van dienst tot het ontwerp 100% naar uw zin is.

Leuk al die beloften; maar u als klant heeft natuurlijk het laatste woord. Kijk eens wat andere klanten over ons zeiden: reviews. Een tipje van de sluier willen we wel vast voor u oplichten; de beoordelingscijfers mogen er zijn.