Voor wie is Stylingpoint?

WIJ ZIJN TOEGANKELIJK VOOR IEDEREEN!

Een stylist/architect inhuren of een 3D tekening laten maken is toch ontzettend duur? Niet meer! Wij hebben geen dure A locaties waar de stylisten of architecten werken. Wij werken vanuit huis met gediplomeerde freelance stylisten, architecten, interieurarchitecten of bestaande bureau's. Die het vak in de praktijk dagelijks uitvoeren en voor de mooiste opdrachtgevers mogen werken. Onze klanten betalen graag vooraf in ruil dat wij de goedkoopste zijn!

Het ontwerp is voor u persoonlijk gemaakt en elk ontwerp is dan ook uniek en op maat gemaakt. Daarbij wordt het ontwerp altijd nog eens nagekeken door een tweede stylist/ interieurarchitect om ervoor te zorgen dat u altijd 100% tevreden bent.

Wij zijn niet aangesloten bij meubelbedrijven of merken, maar zijn totaal onafhankelijk. Stylingpoint wilt ervoor zorgen dat styling voor iedereen toegankelijk is.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ruimte?

Let's Design

Wat doet een interieurontwerper?

Een interieurstylist/architect houdt zich bezig met het inrichten van ruimtes en maakt daarbij gebruik van bestaande producten en materialen zoals meubels, verlichting, wand- en vloerafwerking.

Bij het ontwikkelen van ruimtelijke indelingen door middel van meubels en 'meubelobjecten' zijn maatvoering en compositie van wezenlijk belang. Ook kleur- en materiaalgebruik, het restylen van meubel