Prijzen

De kosten voor een interieurontwerp bij Stylingpoint zijn evenredig verdeeld naar het aantal vierkante meters. Dit is uniek! Wat betekent dit voor u? Wanneer u een kleine ruimte heeft, zal er minder uur nodig zijn om tot een passend ontwerp te komen. Dit omvat zowel om tot het ontwerp, als het tekenwerk zelf. Dit betekent dat de vierkante meters vast geprijsd zijn. Hierdoor betaalt u bij Stylingpoint uitsluitend wat u nodig heeft. Een ontwerp heeft u al vanaf 139 euro! 


HET VOORDELIGSTE ONTWERPBUREAU

Waarom zijn wij de voordeligste? Dit is mogelijk omdat Stylingpoint hoofdzakelijk uit ‘brainpower’ bestaat, te weten zo’n 89 gekwalificeerde stylisten en interieurarchitecten. Die wonen waar ze willen en werken volgens het BYOD-principe (bring your own device) hetgeen een zeer gunstige invloed op de overhead heeft. Hierdoor heeft Stylingpoint geen groot en kostbaar pand nodig en geen vaste medewerkers, maar een state-of-the-art digitaal werksysteem. Luxe kantoorkolossen, wagenparken en management die topsalarissen en bonussen toucheren; niks van dat alles. Verder besparen wij op de kosten van een debiteurenadministratie omdat onze klanten graag vooraf betalen in ruil voor stevige kortingen die op kunnen lopen tot wel 70% van de gebruikelijke tarieven!

Nog afgezien van het feit dat door deze maatregelen de overhead fors gedrukt wordt, is het voor de stylisten prettiger te kunnen wonen en werken waar zij voor kiezen. Mogelijkheden waar dan ook volop gebruik van wordt gemaakt. Internet is bij de uitvoering van onze werkzaamheden dan ook een onmisbare hulpmiddel dat we koesteren. Reden waarom we vooroplopen met het implementeren van digitale ontwikkelingen. Er is één terrein waarop we uitermate strikt en streng zijn: de kwaliteit. De lat ligt altijd op Olympische hoogte. 


EN DE KWALITEIT? 

Doordat het 10 stappen formulier doel gerichte en efficiënte vragen omvat en alles digitaal gaat. Blijven wij een kort lijntje met u houden. Zodat u altijd tevreden bent. Slaat u onze reviews er maar eens op na; hier kunt u lezen hoe andere klanten ons werk beoordelen. U bent uiteraard van harte welkom om uw bevindingen eraan toe te voegen. En het is voor ons al even vanzelfsprekend dat u een 100% tevredenheidsgarantie krijgt. Pas als u tevreden bent zijn wij dat ook.