Mogelijkheden

WELKE SOORTEN ONTWERPEN ZIJN ER MOGELIJK? 

Digitale restyling is ideaal om met een beperkt budget toch een goed beeld weer te geven van hoe uw woning/kantoor eruit kan komen te zien. Door de digitale communicatie middelen van tegenwoordig zullen wij ook dicht bij onze opdrachtgevers blijven staan.                         

Met Stylingpoint tilt u de ruimte naar een hoger niveau. Dit wilt u toch ook? Een goed interieur is vergelijkbaar met een puzzel waarvan alle stukjes perfect in elkaar passen. Het is geen eenvoudige opgave om dit te realiseren. Het is een ingrijpend proces dat vraagt om professionele hand van een interieurarchitect of stylist, met een brede kijk op het vak. 


1:  GEHEEL 3D UITGEWERKT KLEUR ONTWERP

Wij zijn gespecialiseerd in de productie van realistische en hoogwaardige 3D-ontwerpen.

Binnen dit traject zetten wij onze expertise in om uw wensen zo nauwkeurig mogelijk om te zetten in een perfect ontwerp. Voor nagenoeg elk budget ontwikkelen wij hoogwaardige 3D interieurontwerpen. 

Doormiddel van een 3D model krijgt u een veel beter beeld van de nieuw ontworpen ruimte. Het is een andere manier van tekenen waarbij het realistisch wordt en het perspectief goed te zien is. Hierbij worden de tekeningen volgens geldende normen en voorschriften gemaakt. Onze beelden en animaties zijn van de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs. Dankzij onze kennis kunnen we het ontwikkel traject zo soepel mogelijk laten verlopen en daar plukt u de vruchten van. 

Om het beeld compleet te maken ontvangt u van ons ook advies over uw licht,meubels,kleur en indeling. 

HET INTERIEURONTWERP BESTAAT UIT:

  • 3D art impressions
  • Advies over kleur, verlichting, meubilair en indeling mogelijkheden

 

WAAROM EEN 3D INTERIEUR ONTWERP?

De keuze voor het uitwerken van een interieurontwerp in 3D brengt vele voordelen met zich mee ten opzichte van 2D. 3D modelleren wordt steeds populairder en is zeer gericht op de toekomst, daarbij krijgt u een veel realistischer beeld van hoe uw ruimte eruit kan komen te zien.

  • Een 3D visualisatie geeft u een beter inzicht van het beoogde resultaat;
  • Details komen beter tot zijn recht;
  • Werkt toekomst gericht en eenvoudiger dan 2D plattegrond;
  • U schaft in een keer de juiste meubels aan
  • Overzichtelijk 

  

2:  MOODBOARD

Een moodboard is een visueel prikkelend overzicht van kleuren, vormen, patronen en materialen die zoveel mogelijk in de juiste verhoudingen toegepast worden. Deze worden eventueel aangevuld met tekst of een bepaalde stemming of stijl overbrengen. De vertaling van het moodboard is sfeerbord.

De bedoeling van een moodboard is om de sfeer te uiten. Stylingpoint legt op deze manier uit wat de beste sfeer voor de ruimte is. Afbeeldingen in combinatie met tekst is het meest sprekend voor iedereen. Vervolgens kan het moodboard als basis gebruikt worden voor het interieur plan. 

HET MOODBOARD BESTAAT UIT:

Wat u in ieder geval kunt verwachten ?

  • Kleurenkaart
  • Afbeeldingen
  • Tekstuele uitleg 

 


  3: 3D ANIMATIEFILMPJE

Wanneer u ervoor kiest om voor een 3D animatiefilmpje te gaan ontvang je een filmpje waarbij het lijkt alsof je door de ruimte loopt.