Hoe werkt het?

Je beantwoordt digitaal een 10 stappen plan. Wij zullen op basis van dit stappen plan 3D impressies en het bijbehorende ontwerp voor u maken. Doormiddel van ons 10 stappen plan weten wij exact wat uw wensen zijn. Het stappenplan bevat verschillende soorten elementen van een interieur. Doordat het digitaal gebeurd blijven wij een korte verbinding met u houden wat resulteert in een beter ontwerp.

Dit is dan ook een andere aanpak. Doordat onze stylisten overal wonen, kunnen wij onze overhead kosten laag houden en daar profiteert u van!

Het uitgangspunt is dat u centraal staat en dat er een ontwerp wordt gemaakt die aan uw wensen voldoet. Het is dus geheel op maat ontworpen.

Het 10 stappen plan bestaat uit 3 onderdelen:

1: Kies uw interieurstijl

2: Download uw plattegrond

3: Keuze eindproduct; een moodboard, 3D tekeningen of een 3D film

Interieurstylisten/ architecten hebben aandacht voor de omgeving en geven een ruimte een totaal andere invulling. Ze zijn creatief en bekijken het van een andere kant dan u. 

 

Kan het dan ook snel af zijn? Ja zeker! 

Stylingpoint zorgt ervoor dat u de tekeningen met 12 werkdagen ontvangt. De 3D tekeningen worden per e-mail aan u verzonden. Op deze manier kunt u de tekeningen downloaden en uitprinten en naar de winkel! Het is nog nooit mogelijk geweest om in zo’n korte en professionele manier ruimtes te laten stylen.


 

Onze interieurarchitect maakt voor elke woning een ontwerp op maat.

  • Diverse interieur stijlen (bijvoorbeeld modern klassiek landelijk of starters)
  • Wij houden rekening met uw wensen.
  • Wij bewerken geen foto’s, maar maken de ruimtes, meubels en indeling helemaal in 3d. Hierdoor kan op elke positie in de ruimte een camera neergezet worden.
  • Eindresultaat is niet afhankelijk van de kwaliteit van de gemaakte foto’s.
  • Snelle levering
  • Mogelijk om bijvoorbeeld een wand tussen woonkamer en keuken weghalen en er een grote open ruimte van maken. Hierdoor wordt uw woning nog aantrekkelijker voor potentiële kopers

 


 

 

 

 


                                                                                    

Een nieuw huis kopen? vernieuwing? verbouwing? renovatie? verkopen? Gewoon wat anders?  

U heeft vast een ‘leefruimte’/‘werkruimte’ waarin u veel uren spendeert. Het is alleen zo dat u zich er niet prettig of thuis in voelt. Dit willen wij graag voor u veranderen! Of het nou een kleine/ grote/ lastige of gemakkelijke ruimte is. Het is voor ons geen probleem!

Ons concept is namelijk eenvoudig. Wij willen dat het voor iedereen mogelijk is om op een deskundige, op maat en betaalbare interieur styling te krijgen. Bij ons zijn heel erg veel stylisten aangesloten, die ieder hun eigen specialiteit hebben. Wij zoeken voor u de perfecte stylist uit, die vervolgens het ontwerp maakt. 

Met uw eigen ontwerp kunt u in iedere willekeurige winkel uw gewenste interieur aanschaffen. Of u gebruikt uw huidige meubilair. Stylingpoint is een onafhankelijk interieurstylingbureau wat inhoudt dat wij niet aangesloten zijn bij een winkel of meubelmerk, om hun omzet te vergroten. Nee, wij zijn er om voor iedereen een prettige woon/werk omgeving te creëren, wat voor ieder budget toegankelijk is!

Kleur speelt hierin ook een een prominente rol. Wij gaan hier dan ook niet aan voorbij bij Stylingpoint. Wij hebben ervoor gezorgd dat er verschillende kleuren paletten aanwezig zijn in het stappen plan. Waaruit u een keuze kunt maken. Bent u toch niet tevreden met een samengestelde kleuren kaart? Dan kunt u deze ook zelf samenstellen uit onze 108 kleuren.