99% van onze klanten bevelen ons aan

Ontdek je eigen huis samen met Stylingpoint

De meeste mensen weten heel goed in welke stijl ze hun huis in willen richten en wat voor meubels ze mooi vinden. Waarom zou je dan nog een interieurontwerper in de arm nemen?

Laat je verassen

Als je weet wat je wilt is dat absoluut in je voordeel, dan kan de interieurontwerper je gelijk meenemen het diepe in! Als jij bv. een modern eigentijds interieur zou willen hebben met speelse elementen kan je ontwerper dat verder uitdiepen door je kennis te laten maken met nieuwe trends als Urban Jungle, Denim Drift, Pastel & Neon, Hippie Ibiza, Vrolijk Flamingo of Vintage Etnisch. Laat je inspireren. Tien tegen een dat het voor jou gemaakte maatontwerp beter wordt dan je had durven dromen.

Digitale reis

Maar je mag natuurlijk ook met minder vastomlijnde ideeën bij een interieurontwerper aankloppen. Zo hebben de ontwerpers van Stylingpoint een heel handig hulpmiddel om de door jou gewenste stijl te achterhalen, ook al heb je geen idee wat je wilt. Ze nemen je mee op een uitgekiende digitale reis langs vele stijlen en stijlindrukken.

En welke stijl het uiteindelijk ook wordt; een op maat gemaakt ontwerp geeft een compleet beeld van kleuren, materialen, vormen en licht. Alles past bij elkaar en dat is niet zomaar het geval als je losse meubels en accessoires die je mooi vindt bij elkaar zet. 

Valkuilen

Maar ook als alles bij elkaar past blijven er nog genoeg valkuilen over. Zo vindt het uitzoeken van meubels meestal plaats in grote showrooms, waar de meubels ruim staan opgesteld. Er wordt nog wel eens over het hoofd gezien dat diezelfde meubels in de veel kleinere woonkamer een stuk kolossaler kunnen lijken. Dat zal een interieurontwerper niet overkomen.

Is jouw interieur een interieurontwerper waard?

Ja natuurlijk. Je brengt heel wat tijd door in je woning, en dan mag die best helemaal naar je zin zijn. Het gevoel dat je werkelijk thuiskomt als je de deur van je huis opent is onbetaalbaar. De harmonie in een goed ontworpen interieur straalt af op de bewoners, hun leven en hun werk. Die investering in jezelf ben je waard.

  • Posted in: Blog
  • 4.apr.2018
  • Posted by: Holly Breemer
Een kant en klaar ontwerp vanaf €139