99% van onze klanten bevelen ons aan

Welk ontwerpbureau durft jou een laagsteprijsgarantie te geven?

Stylingpoint durft het!

Wij zeggen hardop dat we het voordeligste ontwerpbureau zijn, en dat maken we op de volgende manier waar. Als jij bij een ander ontwerpbureau voor een vergelijkbaar ontwerp minder betaalt krijg je van ons het verschil terug. Simple as that!

Die belofte kunnen we jou doen omdat wij minder onkosten hebben dan traditionele ontwerpbureaus. Ondanks het feit dat wij inmiddels met ruim 100 professionele ontwerpers werken hebben we hoegenaamd geen overhead. Wij bezitten of huren geen uit de kluiten gewassen kantoorpand voor al onze ontwerpers. Die werken lekker thuis of op een andere plaats van hun keuze. Onze ontwerpers blij, want die kunnen werken waar ze willen. Wij blij want we maken nauwelijks kosten. En jij blij want je betaalt veel minder voor je ontwerp.

We zijn ook voordeliger omdat we alles digitaal doen. De kosten daarvan zijn erg overzichtelijk. Een computer en een internetaansluiting is alles wat onze ontwerpers nodig hebben, dat geldt ook voor jou als klant. Als je een opdracht bij ons plaatst krijg je het ontwerp digitaal aangeleverd – binnen 12 werkdagen. Ook de communicatie verloopt via digitale kanalen wel zo doeltreffend en snel.

Stylingpoint; het gemakkelijkste, snelste, en voordeligste ontwerpbureau.

Recent werk

Een kant en klaar ontwerp vanaf €139