99% van onze klanten bevelen ons aan

Hoe ziet een goede werkruimte eruit?

Eens in de twee jaar wordt in Keulen de ORGATEC gehouden, een beurs die is uitgegroeid tot een van de belangrijkste evenementen op het gebied van zakelijke inrichtingen en alles wat daarbij komt kijken. Niet verwonderlijk dat veel interieurontwerper die beurs niet aan zich voorbij laten gaan.

Een kantoor is een kantoor … of toch niet?

Maar is een kantoor niet gewoon een plek met bureaus, computers en archiefkasten? Een plek waar gewerkt moet worden? Ja, dat klopt. Maar daar houdt het fenomeen zakelijke inrichting niet op. Daar begint het pas. Natuurlijk, op het kantoor moet gewerkt worden, gezelligheid is iets voor je vrije tijd. Maar het is evengoed belangrijk dat er optimaal gepresteerd wordt op de werkplek, en dat de inrichting de bedrijfsfilosofie uitstraalt. En hoe krijg je dat voor elkaar?

Het ideale kantoor

De ideeën over de ideale werkomgeving zijn door de tijd heen meer dan eens drastisch veranderd. Kijk maar eens kantoorfoto’s uit verschillende tijdperken, die lopen uiteen van zalen vol typistes op een rij en kleine kamertjes met een of enkele bureaus, tot kantoortuinen inclusief manshoge planten en fleurige loungeruimtes met flexplekken.

Jouw bedrijf en de wereld

Natuurlijk willen we niet terug naar de zalen vol ratelende typemachines die ’s nachts nog in je hoofd nagonzen. Maar wat dan wel? Er zijn zoveel mogelijkheden.

Degene die daarin overzicht schept en maatwerk levert is de interieurontwerper. Natuurlijk is een goede werkplek ergonomisch verantwoord en zijn de gebruikte materialen, kleuren en belichting nauwkeurig op elkaar afgestemd. Maar veel bedrijven willen meer. Ze willen met hun inrichting ook graag laten zien hoe ze in de samenleving staan. Het bedrijf zelf en de producten die ze maken moeten dat gevoel uitstralen. Om bv. het belang van het milieu in de bedrijfsfilosofie te benadrukken zou er gekozen kunnen worden voor high end meubels die gemaakt zijn van plastic dat uit Amsterdamse grachten is gevist. Die meubels bestaan. Het is maar even een voorbeeld om aan te geven dat er meer mogelijkheden zijn dan je denkt.

Waar staat jouw bedrijf voor?

Nu kan niet iedereen zomaar een paar dagen vrij nemen om naar een grote interieurbeurs in Keulen te gaan. En dan nog, hoe orden je al die indrukken die op je afgekomen zijn? Daarvoor schakel je een specialist in, een interieurontwerper. Jij weet waar je bedrijf voor staat en waar je heen wilt, de interieurontwerper vertaalt dat naar de juiste werkomgeving. Een evenwichtig ingerichte werkomgeving die de bedrijfsfilosofie uitstraalt en waar het goed werken is betaalt zichzelf in no time terug.

  • Posted in: Blog
  • 4.apr.2018
  • Posted by: Holly Breemer
Een kant en klaar ontwerp vanaf €139